به گزارش پايگاه اطلاعرساني توليد ايراني، سردار محمدرضا نقدي، در تحليل مفصلي از ابعاد، الگوها و اولويتهاي عملياتي و اجرايي بنيادين نظريه اقتصاد مقاومتي، هدف از شکافتن اين بحث را نه وارد شدن به مباني نظري اين نظريه بلکه تشريح عيني و ملموس آن براي اقشار مختلف مردمي خواند و ضمن تشريح 6 الگوي اقتصاد مقاومتي که به بدنه جامعه ارتباط دارد، گفت: ما مي خواهيم براي بدنه انبوه بسيج و مردم، اقتصاد مقاومتي را بشکافيم، براي آنکه آنها را وارد عمل کنيم تا نقش خودشان را ايفا کنند
وي همچنين با تأکيد بر اين که بايد به مخاطب نمونه عملي نشان داده شود، لزوم استفاده از ادبيات کاربردي و تمثيلي را براي فهم دقيقتر موضوع و هدف اقتصاد مقاومتي ضروري خواند.
سردار نقدي، تقويت فرهنگ کار و توليد، اصلاح الگوي مصرف و پرهيز از اسراف،حمايت مردمي از توليد ملي، استفاده حد اكثري از همه ظرفيت ها، روح خودباوري و خوداتكايي و مردمي کردن اقتصاد را شش الگوي اقتصاد مقاومتي ويژه جامعه و بدنه مردمي بسيج برشمرد و 70 درصد بخش خرد اقتصاد مقاومتي را در قيد مديريت بانوان ارزيابي کرد.
به گفته وي، اقتصاد مقاومتي، اقتصاد رياضتي نيست و نمي گويد که آقا نخور، هزينه نکن، دست به هيچي نزن. اقتصاد رياضتي يعني همين کاري که غرب دارد انجام مي دهد،اقتصاد مقاومتي در عين پويايي، پاسخ به اين سوال است که چگونه مي توان در شرايط فشار و تهديد، رشد اقتصادي را ادامه داد و وضعيت رفاه مردم را بهبود بخشيد؟
وي با بيان اين که 15 ميليارد دلار از 64 ميليارد دلار واردات كالايي كه در كشورمان است را مي توانيم كم كنيم، از واردات 40 ميليون يورويي چوب بستني در سال گذشته انتقاد کرد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين، با دعوت از مردم براي فعاليت در زيرساختها و فعال سازي ظرفيتهاي بالقوه کشور، آنان را از رجوع به بازار سکه و ارز برحذر داشت و گفت: ما بايد کاري را انجام دهيم که هم سودي براي خودمان داشته باشد و هم در کنار آن چندين نفر هم به اشتغال برسند، همچنانکه در دهه هشتاد در تهيه و توليد ابزارآلات دفاعي معجزه کرديم و در برخي موارد بدن داشتن دانش بومي و با اتکا به خلاقيت خودمان، دستآوردهاي معجزه آسايي داشتيم.